top of page

Мелодія двох сердець

Книга «Ольга Рошкевич та Іван Франко: Мелодія серця» - це симфонія почуттів, ніжності і трагічності кохання. Вона надихає вірити в те, що справжня, безкорисна та щира любов таки існує. На основі збережених листів закоханих читач дізнається не лише про стосунки І. Франка та О. Рожкевич, а й про біографію письменника, його вподобання та погляди на життя.


Книгу поділено на розділи, які уособлюють певні періоди в житті двох закоханих сердець. Деякі з них веселі, інші - пройняті смутком. Проте кожен сповнений коханням. А завдяки тому, що листи доповнено примітками, їхній зміст стає зрозумілішим та легшим для сприйняття. У цій парі закоханих мені більше імпонує особистість Франка. Під час прочитання я так переймалася тим, чи відпише йому Ольга, нібито вона мені мала відписати. Мабуть тому, що характер і натура письменника дещо схожі на мої. Він так само не може думати ні про що інше, окрім коханої і повністю віддається почуттю, що межує з безумством. Із власного досвіду знаю, що кохання приходить несподівано і не по плану, і не завжди усе складається якнайкраще. Так сталося й у Франка.


«Ольга Рошкевич та Іван Франко: мелодія серця» - інтерактивне електронне видання, тож ви зможете поринути в цю історію, де б не були. Безумовно, книга сподобається усім, хто цікавиться постаттю і творчістю Франка. Та навіть якщо раніше вас не цікавила особистість письменника, історія його почуттів до Ольги заінтригує, а рядки, просякнуті коханням, нікого не залишать байдужим.





11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page